Täällä näkyy lintuja yllättävän paljon, aikaisemmin, jolloin pyydystettiin pikkulintuja syötäväksi, niitä ei juuri näkynyt. Pyydystys on nyt jo kielletty lailla, joka alkaa vaikuttaa pikkuhiljaa. Ihmiset olivat köyhiä, he elivät kastanjoilla melkein vuoden ympäri ja kissojakin syötiin täällä; ravintolassa ei aina tiedä onko kissaa vai kania lautasella.

Luettelo: merimetso, kalahaukka (p), ankkoja, lokkeja, variksia, punarinta, tintti, katsotaan mitä vielä löytyy.

Kuvia en ole saanut kuin lumesta, joka tuli tänne eilen jo toista kertaa. Saappaat kastuivat kun kävin Comossa ostamassa keyn  tähän laiteeseen. Kylmää ilmaa ei siis pääse pakoon lähtemällä talvella Pohjois-Italiaan, se on sisätiloissa, vaikka ulkonakin on vähän pakkasta täällä 200m meren pinnasta Prealpeilla.Talot on rakennettu hepposemmin kuin meillä, niitä ei ole eristetty tarpeeksi ja ikkunatkin vuotavat huolimatta luukuista jotka suljetaan yöksi vanhoissa taloissa. On vain maisteltava vin bruleeta, lämmintä siis, ja juotava lisäksi teetä koko ajan, nyt ymmärrän samovaarin tarpeellisuuden. Olemme todella hemmoteltuja lämmön ja luxuksen keskellä Suomessa.

 

 

 

 

Berlusconi voitti knaftisti 14.12.-äänestyksessä, tänne on syntymässä kolmas poliittinen napa, il terzo polo, Fini, Casini ecc..Fiore puhui innolla Berluscan puolesta, vaikea käsittää etteivät italialaiset huomaa sitä ettei hän ole nk. hallinnut, kuten he kuvittelevat... Tunisia odottanee häntäkin niinkuin Benito Craxia aikanaan.